logotype

Vijesti/Aktualno

Najava događanja - Predavanje o pravima potrošača na području telekomunikacija

 

Udruga za zaštitu prava potrošača „Splitski potrošač“ – Split i Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM), u suradnji sa Sveučilišnim odjelom za stručne studije u Splitu, za građane organiziraju otvoreno predavanje na temu „Zaštita potrošača na području telekomunikacijskih usluga“.

 Događanje će se održati ovu srijedu, 13. prosinca 2023. godine s početkom u 16.00 sati, u učionici broj 105 na Sveučilišnom odjelu za stručne studije, na adresi Kopilica 5, Split.

 Predviđeno trajanje događanja je 90 minuta, a predavanja studentima i građanima održati će stručni djelatnici HAKOM-a Ivana Tojčić i Petar Klarić, te Vlado Biljarski iz udruge Splitski potrošač. 

Na ovom događanju svi prisutni imati će priliku saznati ono najvažnije što trebaju znati o svojim potrošačkim pravima pri ugovaranju i korištenju elektroničkih komunikacijskih usluga, kao i vođenju potrošačkih sporova sa pružateljima telekomunikacijskih usluga, a biti će podijeljeni i vrlo opsežni informativni letci za potrošače na ovu temu.

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane građane.

2024  Splitski potrošač   globbers joomla templates